bridge

LAKÓJURTA

A jurtákkal szemben támasztott igények folyamatosan bővültek. Annak érdekében, hogy ne kelljen elvtelen kompromisszumokat kötni a komfort rovására, többéves fejlesztésbe fogtunk. Az eredmény: állandó (téli-nyári) használat, innovatív szigeteléstechnológia, csúcsminőségű anyagok, igényes kivitel…

Tovább...

 

 

bridge

JURTA TERVEZÉS

A lakójurták szerkezeti kialakítása és szigeteléstechnológiája az elmúlt években már bizonyított. A 21. század komfortigényei hiánytalanul kielégíthetők, ám egyedi megoldásokra, személyre szabott tervekre minden esetben szükség van. A jurta tervezése Veled együtt folyik. Te megfogalmazod az igényeidet, mi pedig igyekszünk a lehetőségek ajtaját a lehető legszélesebbre tárni ebben felemelő alkotó folyamatban.

Tovább...

 

 

bridge

JURTA MEGRENDELÉSE

Egy lakójurta beszerzése komoly döntés. Ennek megfelelően mi is komolyan vesszük az előkészítő szakaszt, hogy lehetőleg minden felmerülő kérdésre előre gondoljunk. Adatgyűjtés, tervezés, ütemezés, majd megrendelés és szerződéskötés. Mindenképp személyes egyeztetést igényel a megrendelés, de a menetrendet azért összefoglaltuk tájékoztatásul.

Tovább...